2019.01.20
  • Családsegítés
  • Elemi csapás kárvallottjai
  • Menekültek
  • Hajléktalan ellátás
  • Határainkon innen és túl élő szegények támogatása.
„Aki könyörül a nincstelenen, az Úrnak ad kölcsön, mert ő megtéríti jótéteményét.”

Példabeszédek Könyve 19:17

"Oltalom és segítség: komplex képzési és foglalkoztatási program hajléktalan emberek számára" - pályázati projekt

Pályázó: Oltalom Karitatív Egyesület
Pályázat azonosító jele: TÁMOP-1.4.1-11/2-2012-0020
Címe:"Oltalom és segítség:komplex képzési és foglalkoztatási program hajléktalan emberek számára"
Támogatás összege: 38.313.732,- Ft
Projekt futamideje: 2012.09.03. - 2014.02.28.

"Projektünk célja az Oltalom Karitatív Egyesület (OKE) ellátórendszerének szolgáltatásait igénybe vevő hajléktalan személyek készségeinek, képességeinek rehabilitációja, személyiség- és kompetenciafejlesztés, valamint piacképes szakmaelsajátítás támogatása révén társadalmi kirekesztődésük megszüntetése, munkaerő-piaci helyzetük javítása, továbbá a helyi szükségleteket kielégítő közösségi feladatellátásba való involválásuk révén átmeneti, támogatott foglalkoztatásuk, mely kaput tár a nyílt munkaerőpiacon való tartós megkapaszkodásuk előtt is.

KÉPEK A PROJEKTRŐL

2019. január 10.
Elhunyt dr. Fiedler Anna az Oltalom Karitatív Egyesület volt munkatársa
Tegnap este, 19.00 órakor dr. Fiedler Anna (1945 – 2019) az Oltalom Karitatív Egyesület korábbi munkatársa meghalt. Szeretettel emlékezünk rá!
2019. január 10.
Elhunyt Csákó Mihály, a Wesley Főiskola tanára
Hosszan tartó, súlyos betegség után ma reggel, 8.40-kor, Csákó Mihály a Wesley Főiskola tanára eltávozott közülünk. Sokak szeretete kapcsol össze bennünket, és osztozunk egymás gyászában. Temetéséről a családdal közösen később adunk értesítést.
2019. január 03.
Összetartó, team munkában dolgozó csapat várja leendő kollégáit!
Az Oltalom Karitatív Egyesület Kórháza szakképzett ápoló, és gyógytornász kollégát keres, a hirdetésre pályakezdő, tapasztalattal rendelkező, és nyugdíjas pályázók jelentkezését is várjuk.
2018. december 18.
Tegyük szebbé nélkülöző felebarátaink karácsonyát!
Olyan családok támogatásához kérünk segítséget, akiknek a tél nem az ünnepekről, a halászléről, a szépen díszitett karácsonyfáról, a meghittségről szól, hanem a hidegről, a kifizetetlen gázszámlákról, a rozzant, alig működő kályháról, a soha nem elegendő tűzifáról, az idénymunkák hiányáról, a nélkülözésről szól.
2018. december 18.
Rendkívüli polifoam gyűjtés!
Ha van otthon használt, de még használható állapotú polifoamod, jógaszőnyeged, amelyet szívesen felajánlanál nekünk, arra kérünk, hozd el a Dankó utca 11. szám alá. Az éjjeli menedékhelyen és az utcán is nagy szükség van rá, a miéink pedig már elfogytak, elkoptak. Köszönjük!