Segítség a túlélésben!

Sokan kérdezik: fogadunk tescós, woltos, kifli stb. szállítást! Ha átvevői nevet kell megadni részünkről, kérjük, írják rá Borsányi Aranka nevét (adományügyi felelős és népkonyhavezető). A küldő is írassa a nevét a számlára az ügyfélszolgálaton, hogy tudjuk, kitől kaptuk. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ennyiféle módon segítenek!

Nagy szükségünk van most fűszerekre. Ha tehetik, az eddigiek mellett kérjük szépen, hozzanak borsot, sót, majorannát, oregánót, bazsalikomot, fokhagymát stb. Bontatlan csomagolásút, aminek nem járt le a szavatossága – egyébként sajnos nem tudjuk felhasználni. Köszönjük a megértést! Ezt is kérdezték: házi készítésű lekvárt is köszönettel fogadunk.

Ami nem élelmiszer: gyermekcipőre van a legnagyobb szükségünk, az áll az első helyen, főleg 27-37-es méretű, de mindennek örülünk, ami évszakhoz illő.

Az iskolaév közeledtével pedig nagy örömmel várunk iskolatáskát, tolltartót, papír- és írószert, mindent, amire egy iskolásnak szüksége lehet. Köszönjük!

Kérjük, ezt vegyék figyelembe, nagyon korlátozottak a raktározási lehetőségeink. Köszönjük!

Kedves Adományozóink!

Folyamatosan érkeznek az adományok, amiket nagyon köszönünk! Vannak, akik leteszik és elmennek, mások nem szeretnének névvel szerepelni, és előfordulhat az is, hogy mi ügyetlenkedünk. Ha utóbbi történne, elnézésüket kérjük!

Meghatottan köszönjük mindenkinek! Egy könyvet tudnánk írni azokról, akik megjelennek nálunk, vagy egyéb módokon vállalnak át a terheinkből. Mert igen, megterhelő a munkatársaknak úgy dolgozni, hogy folyton rögtönözniük kell, s néha szinte a semmiből elfogadható minőségű és mennyiségű étkezést biztosítani. Sokan hiányolják a támogatókat: sokan vannak pedig, Önök. S nem üres szólam, hogy nálunk a sok kicsi valóban nagyon sokra megy. Szó szerint életeket mentenek. Isten áldja meg Önöket!

1086 Budapest, Dankó u. 11. sz. portáján tartós élelmiszert folyamatosan és köszönettel átveszünk. Nagyon nagy szükségünk van rá. Tej, liszt, olaj, cukor, rizs, száraztészta, só, konzervek, szárazbab, lencse, sárgaborsó, tisztító és tisztasági szerek… Bármi, aminek nem járt le a szavatossága. Zöldségnek, gyümölcsnek is örülünk! Segít a túlélésben.

Köszönjük, köszönjük, köszönjük!

Továbbra is hálásan fogadjuk pénzbeli adományaikat:

10400140-00033688-00000006
IBAN: HU52 1040 0140 0003 3688 0000 0006
SWIFT/BIC: OKHBHUHB

Köszönjük szépen, hogy esélyt adnak a folytatásra!

https://www.facebook.com/oltalom.karitativegyesulet/ ; https://www.facebook.com/metegyhaz/ )


Továbbra is nagy köszönettel fogadunk le nem járt szavatosságú élelmiszert, 27-37-es gyerekcipőt, iskolai (tan-)szereket a Dankó u. 11. sz. alatt 0-24 óráig. Adományvonal: +36 70 459 36 81 Bővebben az adományozásról:

Továbbra is nagy köszönettel fogadunk le nem járt szavatosságú élelmiszert, 27-37-es gyerekcipőt, iskolai (tan-)szereket a Dankó u. 11. sz. alatt 0-24 óráig.

Adományvonal: +36 70 459 36 81

Bővebben az adományozásról:
https://metegyhaz.hu/adomanyozas/#termeszetbeni-adomanyok