Ismét ingyenes ultrahang vizsgálatok!

Sokára kaptál időpontot? Vagy valamelyik családtagod, ismerősöd? Tudunk segíteni, hogy ne a várólista hossza határozza meg az egészségi állapotodat. Az Oltalom Karitatív Egyesület segítséget nyújt azoknak, akik akár hónapokat is kénytelenek várni egy ultrahang vizsgálatra a hosszú várólisták miatt.

Ősszel 500 ingyenes vizsgálatot már elvégeztünk, most közösségi adományozásból további 112 vizsgálatot tudunk elvállalni.

A vizsgálatok Budapesten, az Oltalom rendelőjében lesznek (Budapest VIII. kerület, Dankó u. 9.), március 13-tól lehet jelentkezni és időpontot egyeztetni hétköznap 8:00 és 14:00 óra között lehet a +36 70 529 3911-es (nem emeltdíjas) mobiltelefonszámon.

A díjmentes, teljes értékű vizsgálatokat radiológiai végzettséggel rendelkező orvosok végzik. A vizsgálat végén a páciensek szakvéleményt/leletet kapnak, mely ugyanolyan értékkel bír, mint amilyen egy társadalombiztosítás keretein belül történő kivizsgálás lelete.

FONTOS! Akciónk célja, hogy a hosszú várólistákat csökkentsük, ezáltal pedig mérsékeljük a várakozásból adódó további egészségügyi kockázatokat. Ezért csak olyan pácienseket tudunk fogadni, akik már rendelkeznek beutalóval és a vizsgálat előtt bejelentkeznek az Oltalom telefonszámán. A jelentkezéshez szükség van a páciens nevére, telefonos elérhetőségére és a beutalójának jobb felső sarkában található naplószámra.

Kérjük, oszd meg ezt az információt, hogy minél több rászorulóhoz eljusson a hír.

(A vizsgálatok költségét félig a ti adományaitokból finanszírozzuk, a másik felét a Beteg voltam, és meglátogattatok kezdeményezés tette hozzá.)