Felhívás!


Kedves ismerős és ismeretlen Jó barátaink, Támogatóink és Híveink!

A koronavírus okozta rendkívüli helyzetben szeretnénk arra hívni mindannyiukat, hogy egymást támogatva nézzünk szembe ezzel az egész világot érintő fenyegetéssel.
Egyházunk, a MET és segítő szervezetünk, az OKE a rendszerváltást megelőző idő óta van jelen a magyar közéletben és ismert kiterjedt szociális szolgálata.
Most szükségünk van önkéntes segítőkre és anyagi támogatásra is ahhoz, hogy ezt a munkánkat végezhessük.

Várjuk kedves önkéntesek jelentkezését az info@metegyhaz.hu e-mail címen. Aki elhivatottságot és bátorságot érez magában ahhoz, hogy akár oktatási illetve gyerekfelügyeleti, informatikai, egészségügyi, akár a szociális, illetve az ezt kiszolgáló, szállítási, ügyintézési, takarítási és egyéb munkákban részt vállaljon, kérjük jelentkezzen.

Felelős szervezetként azt kérjük azonban, hogy a 65 év feletti támogatóink, illetve aki egyéb okból kiemelten veszélyeztetett csoportba tartozik, MOST NE JELENTKEZZEN.

Azok számára, akik telephelyeinken végeznek majd munkát, a megfelelő védelmi felszerelést biztosítani fogjuk.

Akik kiszállításban lesznek segítségünkre, őket felkészítjük az érintkezésmentes kézbesítésre, és őket is ellátjuk a megfelelő védelemmel.

Célunk, hogy a segítséget a lehető legtöbb helyre eljuttathassuk, ezért kérjük jelzésüket is arról, ha valahol önmagáról gondoskodni nem tudó személyt feltalálnának.
Ez esetben kérjük szintén az info@metegyhaz.hu -ra írjanak, illetve reggel 8 és este 18 óra között a +36 70 529 3911-es illetve este 18 és reggel 8 óra között a +36-1 577 0500-as telefonszámon is jelentkezhetnek.

Aki pedig anyagilag segítené munkánkat, kérjük, az alábbi bankszámlaszámra tegye meg:
Oltalom Karitatív Egyesület
K&H Bank Zrt. HU26 10400140-00026699-00000006

Kérjük a megjegyzés rovatba írják, hogy: KRÍZIS.

Barátsággal, szeretettel,
Iványi Gábor