Karácsonyi ajándék- és élelmiszergyűjtés az Oltalomnak

Kedves Támogatóink!

Közeledik a karácsony, és mi arra kérünk benneteket, segítsetek szebbé tenni az ünnepet az Oltalom intézményeiben!

A járvány miatt idén a szokásosnál korábban kezdjük az ajándékgyűjtést, hogy biztosan minden nálunk tanuló gyermekhez eljusson a meglepetés, és a családoknak is össze tudjuk állítani a karácsonyi csomagokat.

Ajándékcsomagok

Országszerte 11 intézményünkben több, mint 500 gyermeket szeretnénk a ti segítségetekkel meglepni idén karácsonykor, hogy számukra is igazi ünnep legyen a karácsony.

Arra kérünk benneteket, hogy készítsetek a gyerekeknek ajándékcsomagot olyan meglepetésekkel, amelyeknek biztosan örülnének: játék, könyv és mesekönyv, társasjáték, babák és kisautók, nem romlandó édesség, rajzeszközök, színezők, az óvodásoknak fejlesztő játékok, a nagyobbaknak kozmetikumok, tisztálkodószerek, fülhallgatók, sminkeszközök, harisnyák, táskák, körömlakkok kerülhetnek a csomagba. A csomagokra írjátok rá, hogy fiúnak vagy lánynak készítettétek-e, és hogy hány éves gyermeknek szántátok.

Az ajándékcsomagokat hozzátok el a Dankó utca 11. szám alá, ahol kollégáink a hét minden napján, egész nap át tudják venni.

Ha inkább ránk bíznád az ajándékok megvásárlását, pénzzel is támogathatod az akciót, a felajánlott összeget az Oltalom Karitatív Egyesület alábbi bankszámlaszámára tudod utalni:
K & H Bank Zrt. 10400140-00026699-00000006
A közlemény szövegébe kérjük írd be, hogy „cipősdoboz”.

Élelmiszercsomagok:

Emellett örömmel fogadunk tartós élelmiszert, hogy az ünnepekre ebből is csomagot tudjunk készíteni a családoknak:

-konzervek
-liszt
-cukor
-olaj
-tészta
-rizs
-szaloncukor
-gyümölcs
-dobozos margarin/vaj

valamint a tisztítószerek, tisztálkodási szerek is mindig jól jönnek.

A felajánlott élelmiszereket hozzátok el a Dankó utca 11. szám alá, ahol kollégáink a hét minden napján, egész nap át tudják venni. De a nagyobb élelmiszerláncoknál választhattok házhozszállítást is, ahol kérhetitek a mi címünkre is az adományokat.

Ha inkább ránk bíznád a bevásárlást, és pénzzel támogatnád a kezdeményezést, a felajánlott összeget az Oltalom Karitatív Egyesület alábbi bankszámlaszámára tudod utalni:
K & H Bank Zrt. 10400140-00026699-00000006
A közlemény szövegébe kérjük írd be, hogy „ünnepi vacsora”.


Köszönjük, hogy idén karácsonykor is gondoltok azokra, akiknek a legkevesebb jutna nélkületek!

Az Oltalom Karitatív Egyesület Facebook oldala az alábbi linken érhető el:
https://www.facebook.com/oltalom.karitativegyesulet