Megjelent a Csillagszálló legújabb száma, aminek a tematikája: bűnbak.

Ahogy Alföldi Róbert írja vezércikkében: “sosem lehet tudni, hogy éppen mikor ki lesz olyan, aki nem elég… …nem tudom… hol ez, hol az…”

A “Bűnbak” tematikájú Csillagszálló tartalma, a szerzők és írásaik listája:

Grecsó Krisztián is a Csillagszálló legújabb számának szerzői között, az Ahol nincs című írásával:

„Leülni végre, anélkül, hogy megjött a jel. Nincs betlehemi csillag, de nem is állok a dermedt pusztai éjszakában egyedül. Nincs se jó, se rossz idő, apám húsz éve halott, és én akármeddig halogathatom, hogy írjak róla, mindig lesz apelláta, kifogás, alibi, tévút. Bármit beleírhatok a nagy fehér semmibe.”

Imre terjesztőnk szokásos helyén, a Deák téri metrónál felújítás zajlik. Ezért új helyen, a Nyugati aluljáróban található meg.

A legújabb Csillagszálló, a Bűnbak tematikájú lapszám megtalálható, megvásárolható a budapesti Írók Boltjában is.

A Csillagszálló a Facebookon: https://hu-hu.facebook.com/csillagszallo/

A Csillagszálló kulturális utcalap az Oltalom Karitatív Egyesület formabontó kiadványa. Létrehozásával az volt a célunk, hogy újszerű módon segítsük a hajléktalanokon. Az újság árusítása nem pusztán munkalehetőséget biztosít számukra, hanem alkalmat a kapcsolatfelvételre és önmaguk elfogadtatására.

Éves előfizetés 1400 Ft (melyért évszakonként egy-egy 75-80 oldalas irodalmi magazin landol a postaládában) Számlaszám: 10400140-00026699-00000006

A Csillagszálló megrendelhető a szerkesztőség postacímén: Oltalom Karitatív Egyesület, 1086 Budapest, Dankó u. 9.,
a csillagszallo@gmail.com címen vagy telefonon a 06-20-470-3434-es számon.