„A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség az én egyházam, a népszámláláskor a kérdőív 14. pontjában erről nyilatkozni is fogok.”

Kedves Hívőnk!

Bizonyára értesült róla, hogy a népszámlálás során a vallási hovatartozásról is lehet nyilatkozni a kérdőív 14. pontjában. Természetesen a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség is szerepel a kérdőív által felajánlott lehetőségek között.

Amennyiben egyházunkhoz tartozónak gondolja magát, a most még két napig online is megteheti, hogy erről nyilatkozik a fenti pontban, ugyanis a KSH október 19. délelőtt 10 óráig meghosszabbította ezt a lehetőséget. Ha nem áll módjában interneten kitölteni a kérdőívet, november 20-ig népszámláló biztosok fogják személyesen felkeresni otthonában.

Sokat jelentene nekünk az is, ha minél többen bátorítanák a többi hívőt arra, hogy a MET-hez tartozónak nyilvánítsa magát.

Ehhez hatékony eszköz lehet, ha erről a szociális médiafelületeken közzétesz egy rövid videót, vagy szöveges posztot, amelyben érdemes elmondani, hogy miért támogatja az egyházat és miért vallja magát az egyházhoz tartozónak a népszámlálás során. Minél személyesebb, élményközpontúbb, annál erősebb és hitelesebb a videó\poszt.

Fontos, hogy a videó\poszt végén hangozzon el:

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség az én egyházam, a népszámláláskor a kérdőív 14. pontjában erről nyilatkozni is fogok.

Inspirációként itt küldünk egy már elkészült videót:

https://drive.google.com/file/d/1iA7D1pn4E1fWDdI4Sa8tSLmUmxwg2C-X/view?usp=sharing

https://www.facebook.com/oltalom.karitativegyesulet/videos/795323498204522

Budapest, 2022. 10. 14.

 Tisztelettel:

 Iványi Gábor,

a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) elnöke


Az Oltalom Karitatív Egyesület a Facebookon:
https://www.facebook.com/oltalom.karitativegyesulet/