Közlemény – A magyar kormány, a NAV közreműködésével a mai napon esedékes alapnormatívánkból minden eddiginél nagyobb, 175 millió forintos elvonást eszközölt

Kedves Barátaink, Támogatóink, Testvéreink!

A magyar kormány, a NAV közreműködésével a mai napon esedékes alapnormatívánkból minden eddiginél nagyobb, 175 millió forintos elvonást eszközölt, miközben az elmúlt évek során elvégzett munkánkért milliárdokkal tartozik nekünk. Akik ezen az ördögi terven, a tönkretételünkön munkálkodnak, pontosan tudják, hogy kiskeresetű, maguk is súlyos gonddal küszködő munkavállalóinktól, több mint ezer személytől, valamint mintegy húszezer ellátottól veszik el a létfenntartáshoz szükséges jövedelmet, romba döntve azt a munkát, amit a rendszerváltás óta (sőt azt megelőzően már) jó szívvel, odaadással és szakszerűen végeztünk. A bűnünk az, hogy kritikusan szemléljük, sőt szóvá tesszük az alapvető emberi jogok sárba tiprását, s azt a bűnös dőzsölést és korrupciót, ami egész rendszerünket átitatta, s mind az európai, mind a világpolitikában nem kívánatos páriákká tett minket.

Hálásan köszönöm minden eddigi támogatásotokat is. Tudom, ahhoz a körhöz szólok, amely minden más ügyben is, legyenek azok üldözött emberi jogi, civil vagy más szervezetek, elhallgattatott médiumok, ez a közösség vállal anyagi áldozatot is, hogy valamiképpen megkíséreljünk kitartani addig, amíg a demokrácia és jogállamiság napja újra fel nem jön.

Néhány hónapja egy szolidaritási alapot létesítettünk intézményeink legrászorultabbjainak támogatására. Ha ennek időnként feltöltésére maradt valami erőtök, forrásotok, vagy ötletetek, hogy hova fordulhatnánk, hálás szívvel fogadjuk.

Bankszámlaszám (krízisalap megjelöléssel): Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (K&H Bank) 10400140-00026233-00000008 (vagy a honlapjainkon (www.metegyhaz.huwww.oltalom.hu) található egyéb lehetőségeken (pl. PayPal).

Hálás köszönet az elmúlt hónapban küldött adományokért (az AHang több mint tizenegymillió, egyéb adományozók ezer forinttól egy tíz milliós adományig összesen negyvenhat millió forint), és adjon nektek mindezért ezerszerannyit és áldást az Örökkévaló.

Budapest, 2023. augusztus 10.

Barátsággal:

Iványi Gábor