384 milliót vont le a NAV, a Miniszterelnökséggel tárgyalunk – Elnöki tájékoztató

Kedves Támogatóink!

A NAV miskolci igazgatósága folyamatban lévő tárgyalásaink ellenére 384 millió forint levonását kezdeményezte, ezért az Államkincstár által folyósított normatívából szeptember hónapban nulla forint jutott el hozzánk. Emiatt a mai napon nem tudunk munkatársainknak fizetést adni.

Aggályainkat félretéve, intézményeink további működtetése érdekében, és hogy a legkiszolgáltatottabb társadalmi rétegeket továbbra is szolgálhassuk – a Miniszterelnökség illetékes államtitkárságával – a bő másfél évvel ezelőtti kapcsolatfelvételi kísérlet után – tárgyalásaink megkezdődhettek. Október elejéig eldől, hogy e tárgyalások eredményre vezetnek-e.

Ezen kívül ismét kezdeményeztük a Belügyminisztérium illetékes államtitkáraitól a köztartozások normatívából való levonása alóli mentességet.

Helyzetünk az eddigiekhez képest is aggasztóbb, ezért ismét kénytelenek vagyunk támogatóink felé fordulni azzal, hogy adományokra továbbra is számítunk.

Szeretnénk beszámolni arról, hogy a pénzadományok krízisalapunkba folynak be, ennek segítségével leginkább rászoruló kollégáink terheit igyekszünk enyhíteni.

Támogatásukat az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség 11708001-20520380

Egyéb banki információk, mint PayPal, stb. a www.metegyhaz.hu/adomanyozas oldalon találhatók. Az utalások beérkeznek a bankszámláinkra.

Segítésüket, támogatásukat ezúton is köszönjük.

Budapest, 2023. szeptember 8.

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke