Kedves Barátaink!

Továbbra is nagy örömmel és köszönettel várjuk adományaikat.

A budapestin kívül újabb vidéki pontokon is lehetőség nyílott az átadásra, reméljük ennek köre tovább bővül.

Ha inkább utalással támogatnák munkánkat, kérjük, segítsék kollégáinkat, akik november 10-én ismét arról értesültek, hogy megint nem érkezett semennyi normatíva, így bérük kifizetése továbbra sem lehetséges. Negyedik hónapja.

Krízisalapra gyűjtünk, ebből tudunk kisebb összegeket juttatni azon munkatársainknak, akiknek legsürgősebb:

Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség

Számlaszám: OTP Bank Nyrt. 11708001-20520380

Mindennemű támogatást szívből köszönünk!

ÁTVEVŐPONTJAINK:

BUDAPEST A 8. kerületi Dankó u. 11. szám alatt éjjel-nappal várja adományaikat a portaszolgálat. Kérdéseikkel, felajánlásaikkal keressék Borsányi Aranka kollégánkat. Telefon: +36 70 459 36 81. E-mail: ari@wjlf.hu
KISVÁRDAGalilea Háztemplom Várday I. u. 7. Szívesen átvesszük az adományokat, vagy ha kell el is megyünk azért. Tel.: 06-45/420-083 vagy 06-20/387-33-00 (Iklódy László lelkész) E-mail: laszloiklody@gmail.com
NYÍREGYHÁZA Metkápolna, Bessenyei tér 10. Telefon: +36 70 318 35 40 (Jónás Miklós lelkész)
SZOLNOK Szolnok, MET Oltalom Idősek Otthona, Napsugár utca 19. Telefon: +36 70 967 9910 (Lakatos Anka intézményvezető) és +36 20 426 4471 (Bereczkiné B. Éva gazdasági ügyintéző)


Kedves Barátaink!

Egy ideje (az anyagi problémák mellett) azzal is küszködünk, hogy szinte teljesen visszaesett a tartós élelmiszeradomány mennyisége mindenütt. Hiába kapjuk a kétségbeesett levelet a rászorulóktól, nemhogy nekik nem tudunk sokszor élelmiszercsomaggal segíteni, de most már (október 7-e óta) nem kapunk támogatást a központi konyhánkra sem, így a napi 655 adag ételhez is segítséget kell kérnünk. (Óvodásaink, iskolásaink, hajléktalanok és nehéz helyzetben lévő dolgozóink számára főzünk.)

Kérjük, ha a Dankó utcában járnak, és tehetik, hozzanak nekünk tartós élelmiszert, cukrot, tejet, lisztet, teafüvet, zsírt, margarint, konzervet. Nagyon örülünk búzadarának, lencsének, sárgaborsónak.

Boldogan fogadjuk a gyerekek számára a száraz szalámit, sajtot, gyümölcsöt, zöldséget, édességet.

A Domestos és a folyékony szappan kelendőek még nagyon.

Sajnáljuk, hogy meg kell említenünk, de kérjük, csak olyasmit hozzanak, aminek a szavatossága nem járt le. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a 2016-ban lejárt liszt, vagy két éve lejárt tartós tej nem kiosztható, ellenben nagy gondot jelent megszabadulni tőlük. Tekintsük embernek rászoruló felebarátainkat is!

Hálásan köszönjük!

(A képen Vajda Attila támogatónk adománya.)