Mi is próbálunk készülni a hidegre és a karácsonyra. Kérjük, támogassanak bennünket ebben!

Kedves Barátaink!

Mi is próbálunk készülni a hidegre és a karácsonyra. Kérjük, támogassanak bennünket ebben!

Ha meg kellene neveznünk a három legfontosabb dolgot, amit leginkább gyűjtenénk, akkor ezek a következők:

1. Szaloncukor

2. Férfi zokni

3. Férfi alsónemű (lehet más mintájú is, mint a képen🙂)

Mindhárom tételből újakat kérünk szépen.❤️

És persze továbbra is érvényes minden olyan tétel, termék, amiről lejjebb olvashatnak: tartós élelmiszer, valamint tisztító- és tisztálkodószerek.

Tudjuk, sokan milyen nehézségekkel küzdünk/küzdenek, nagyon nagyra értékelünk minden segítséget!

Köszönjük szépen!

ÁTVEVŐ PONTJAINK:

*BUDAPEST A 8. kerületi Dankó u. 11. szám alatt éjjel-nappal várja adományaikat a portaszolgálat. Kérdéseikkel, felajánlásaikkal keressék Borsányi Aranka kollégánkat. Telefon: +36 70 459 36 81. E-mail: ari@wjlf.hu

*KISVÁRDA, Galilea Háztemplom Várday I. u. 7.

Szívesen átvesszük az adományokat, vagy ha kell el is megyünk azért. Tel.: 06-45/420-083 vagy 06-20/387-33-00 (Iklódy László lelkész) E-mail: laszloiklody@gmail.com

*NYÍREGYHÁZA, Metkápolna, Bessenyei tér 10. Telefon: +36 70 318 35 40 (Jónás Miklós lelkész)

*SZOLNOK Szolnok, MET Oltalom Idősek Otthona, Napsugár utca 19. Telefon: +36 70 967 9910 (Lakatos Anka intézményvezető) és +36 20 426 4471 (Bereczkiné B. Éva gazdasági ügyintéző)

***

Kedves Barátaink!

Egy ideje (az anyagi problémák mellett) azzal is küszködünk, hogy szinte teljesen visszaesett a tartós élelmiszeradomány mennyisége mindenütt. Hiába kapjuk a kétségbeesett leveleket a rászorulóktól, nemhogy nekik nem tudunk sokszor élelmiszercsomaggal segíteni, de most már (október 7-e óta) nem kapunk támogatást a központi konyhánkra sem, így a napi 655 adag ételhez is segítséget kell kérnünk. (Óvodásaink, iskolásaink, hajléktalanok és nehéz helyzetben lévő dolgozóink számára főzünk.)

Kérjük, ha a Dankó utcában járnak, és tehetik, hozzanak nekünk tartós élelmiszert, cukrot, tejet, lisztet, teafüvet, zsírt, margarint, konzervet. Nagyon örülünk búzadarának, lencsének, sárgaborsónak.

Boldogan fogadjuk a gyermekek számára a száraz szalámit, sajtot, gyümölcsöt, zöldséget, édességet. A Domestos és a folyékony szappan kelendőek még nagyon.

Sajnáljuk, hogy meg kell említenünk, de kérjük, csak olyasmit hozzanak, aminek a szavatossága nem járt le. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a 2016-ban lejárt liszt, vagy két éve lejárt tartós tej nem kiosztható, ellenben nagy gondot jelent megszabadulni tőlük. Tekintsük embernek rászoruló felebarátainkat is!

Ha inkább anyagilag támogatna bennünket, itt talál információt: https://metegyhaz.hu/adomanyozas/#penzadomanyok

Hálásan köszönjük!

(Kép-illusztrációk: Hungary Today, Target)