Szinte teljesen visszaesett a tartós élelmiszeradomány mennyisége mindenütt – Hálásan köszönünk minden segítséget!

Kedves Barátaink! Egy ideje (az anyagi problémák mellett) azzal is küszködünk, hogy szinte teljesen visszaesett a tartós élelmiszeradomány mennyisége mindenütt.

Hiába kapjuk a kétségbeesett levelet a rászorulóktól, nemhogy nekik nem tudunk sokszor élelmiszercsomaggal segíteni, de most már (2023. október 7-e óta) nem kapunk támogatást a központi konyhánkra sem, így a napi 655 adag ételhez is segítséget kell kérnünk. (Óvodásaink, iskolásaink, hajléktalanok és nehéz helyzetben lévő dolgozóink számára főzünk.)

Kérjük, ha a budapesti, 8. kerületi Dankó utcában járnak, és tehetik, hozzanak nekünk tartós élelmiszert, cukrot, tejet, lisztet, teafüvet, zsírt, margarint, konzervet. Nagyon örülünk búzadarának, lencsének, sárgaborsónak. Boldogan fogadjuk a gyermekek számára a száraz szalámit, sajtot, gyümölcsöt, zöldséget, édességet. A Domestos és a folyékony szappan kelendőek még nagyon.

Sajnáljuk, hogy meg kell említenünk, de kérjük, csak olyasmit hozzanak, aminek a szavatossága nem járt le. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a 2016-ban lejárt liszt, vagy két éve lejárt tartós tej nem kiosztható, ellenben nagy gondot jelent megszabadulni tőlük. Tekintsük embernek rászoruló felebarátainkat is! Hálásan köszönjük!

az Oltalom Karitatív Egyesület és Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség munkatársai

(Forrás, bővebb információk: oltalom.hu; metegyhaz.hu; https://www.facebook.com/oltalom.karitativegyesulet/; https://www.facebook.com/metegyhaz/)