Csokit és egyéb édességet gyűjtünk a gyermekeknek a farsangi időszakra!

Kedves Barátaink!

Csokit és egyéb édességet gyűjtünk a gyermekeknek a farsangi időszakra. Nincs kikötésünk, ahogy Gombóc Artúr mondaná: „A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon!” 🙂 – ezeket mind szeretettel fogadjuk, de mást is, cukorkát, bonbont stb.

Noha folyamatosan is szeretettel várjuk az édességeket, most ez különösen a február 15-ig tartó időszakban volna fontos.

A Dankó u. 11. szám alatt éjjel-nappal várja adományaikat a portaszolgálat.

Kérdéseikkel, felajánlásaikkal keressék Borsányi Aranka kollégánkat. Telefon: +36 70 459 36 81. E-mail: ari@wjlf.hu

Kedves Barátaink, kedves Támogatóink!

Van, ami sajnos 2024-ben sem változik: továbbra is szükségünk van tisztasági és tisztítószerre, valamint tartós élelmiszerre. Előbbi kategóriában legkelendőbb a zsebkendő, a Domestos és a folyékony szappan. Tartós élelmiszert is nagyon várunk, leginkább tejet.

Kérjük, ha a Dankó utcában járnak, és tehetik, hozzanak nekünk tartós élelmiszert, cukrot, tejet, lisztet, teafüvet, zsírt, margarint, konzervet. Nagyon örülünk búzadarának, lencsének, sárgaborsónak.

Boldogan fogadjuk a gyermekek számára a száraz szalámit, a sajtot, a gyümölcsöt, a zöldséget, az édességet.

Sajnáljuk, hogy meg kell említenünk, de kérjük, csak olyasmit hozzanak, aminek a szavatossága nem járt le!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a 2016-ban lejárt liszt, vagy két éve lejárt tartós tej nem kiosztható, ellenben nagy gondot jelent megszabadulni tőlük. Tekintsük embernek rászoruló felebarátainkat is!

Dankó u. 11. szám alatt éjjel-nappal várja adományaikat a portaszolgálat. Kérdéseikkel, felajánlásaikkal keressék Borsányi Aranka kollégánkat. Telefon: +36 70 459 36 81. E-mail: ari@wjlf.hu

Hálásan köszönjük!

(Kép: https://maradokapenzemnel.blog.hu/ és YouTube)