Ezúton is köszönjük az iData Kft. támogatását!

Immáron második éve hirdette meg pályázatát az iData Kft., amellyel civil vagy közhasznú szervezetek költséghatékonyabb és optimálisabb működéséhez járul hozzá.

A pályázat eredményeképpen 15 db iTracknyomkövető eszközt és a hozzá tartozó szolgáltatatást 2 éven keresztül térítésmentesen kapják meg a nyertes szervezetek. Az Oltalom Karitatív Egyesület azon négy szerencsés szervezet egyike, amelyek pályázata pozitív elbírálásban részesült.

Egyesületünk 5 db gépjárművébe kerültek be az elnyert eszközök, és ezek segítségével számítógépen és akár okostelefonon is nyomonkövethetők a járműveink. A többnyire adományokat, élelmiszereket szállító autóink számára nagyon fontos a biztonság, hiszen ellátottjainknak folyamatosan szállítanunk kell, és ez az eszköz segít megakadályozni, hogy ellopják azokat.

Mivel az ország számos pontján végezzük tevékenységünket, mindez nem kis logisztikát és kapacitást igényel mind a humánerőforrás vagy a járművek vonatkozásában, mind az anyagiak tekintetében. A nyomkövető eszközzel felszerelt gépjárművek hozzájárulnak munkánk optimalizált, biztonságosabb és színvonalasabb elvégzéséhez.

Az iTrack eszközök többek között segítséget nyújtanak flottánk nyomon követéséhez, üzemanyagköltségeink optimalizálásához, géppark megfelelő kihasználtságához. A költségek ellenőrzésében és a statisztikák összeállításában is támaszkodhatunk a szolgáltatásra, amely megkönnyíti adminisztrációs munkánkat is.

Ezúton is köszönjük az iData Kft. támogatását!

https://oltalom.hu/projektjeink/ , https://oltalom.hu/wp-content/uploads/2021/12/iData-Kft.pdf