Csillagszálló – Új lapszám: Buborék

Megjelent az Oltalom Karitatív Egyesület formabontó kiadványának, kulturális utcalapjának, a Csillagszállónak a nyári száma.

„– Kik laknak az üveg alján?
– ???
– Buborék.
Ez, az egyébként remek vicc nem szerepel a hamarosan megjelenő, idei második Csillagszállóban, de a tematika ezzel együtt a buborék. Hogy milyen, az hamarosan kiderül. Karikó Szabolcs így vall címlapi grafikájáról:
Ez a buborék a személyes térről szól. Az elmúlt időben úgy tűnik, hogy egyre többen vonulnak vissza a zajongó világtól, hogy saját ‘bolygót’ építsenek maguknak. Ez nem feltétlenül egy negatív, a világtól teljesen elzárt remeteséget, inkább egyfajta belső egyensúlykeresést jelent. Ez a saját világ bármennyire törékeny is, mégis biztos alapot ad, ahonnan akár jobb kilátás is nyílik a hétköznapokra anélkül, hogy a felesleges zaj elvonná a figyelmet a valódi értékekről.”

A Csillagszálló megrendelhető a szerkesztőség postacímén: Oltalom Karitatív Egyesület, 1086 Budapest, Dankó u. 9., a csillagszallo@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a 06-20-470-3434-es számon. Facebook-oldal: https://www.facebook.com/csillagszallo