Megnyílt az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja

Őrsi Gergely polgármester Iványi Gábor elnökkel közösen nyitotta meg az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltját, a Szilágyi Erzsébet fasor 45. szám alatt.

„Az adománybolt ötlete két éve merült fel, amikor az egyik baráti beszélgetés alkalmával Iványi Gábor azt mesélte, hogy kaptak 10-20 pár sílécet és ők nem tudják a segítettjeiknek odaadni, de a kerületünkben biztosan vannak olyanok, akik viszont síelnek. Így jutottunk el a nemzetközi példák alapján ehhez a típusú adománybolthoz, ahol lehetőség van használt, jó minőségű ruhák, eszközök leadására adományként, melyeket később töredék áron megvásárolhatnak. Az így keletkezett bevételből tartja fenn magát a bolt, és segíti elő az olcsó vásárlási lehetőséget, az adományok hasznosulását. Ezzel segíthetünk a nehezebb sorban élőknek és teszünk a fenntarthatóságért is.
Nem érkeztünk üres kézzel. Galkó Balázs színművész egy jótékonysági árverésre ajánlotta fel 30 perces József Attila veseiből összeállított műsorát, amit most a művész úrral egyeztetve az adományboltnak ajándékoztam. Emellett a gyermekeink által már nem használt betonkeverőt és a markolót is felajánlottuk. Kérem, vegyék meg ezeket és Iványi Gábor aláírt kalapját is, ezzel támogassák az egyesület munkáját!

Az adománybolt augusztus 3-tól, 10.00 és 18.00 óra között várja Önöket. Információt Horváth Évától a +36706671935-ös telefonszámon kaphatnak.

Legyen élmény adni és vinni is!
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk Budára!”

(Szöveg- és kép-források: Őrsi Gergely polgármester Facebook-posztja:
https://www.facebook.com/orsigergely2kerulet;
https://masodikkerulet.hu/start)