Szolidaritási eseményt szervez a noÁr mellettünk!

A most vasárnapi eseményt az elvonások miatt krízishelyzetbe került MET megsegítése céljából szervezik, amelyet számos közismert művész és közéleti személyiség is – köztük Erdős Virág, Lovas Rozi, Nagy Ervin, Szabó Győző – támogat majd jelenlétével, illetve videóüzenettel.

A szervezők azt írják: „A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség számos intézményt tart fent, köztük szociális, oktatási, egészségügyi, családsegítő intézményeket, amikkel több mint 20000 embernek segítenek. Ezt az államtól átvállalt munkát a rendszerváltás óta, sőt bizonyos fontos részeit már azt megelőzően is teljes szívből végezték. Iványi Gáborék nem kapják meg az államtól azt a normatívát, ami a különböző szociális feladataikért járna nekik. A közel ezer munkavállalójuk többsége már két hónapja nem tud fizetést kapni, közülük 10% már fel is mondott. Akadályozzuk meg, hogy ezek a létfontosságú intézmények megszűnjenek!

Szolidaritási eseményt szervezünk Iványi Gábor és munkatársai mellett október 1-jén, a Megbékélés Háza 25. születésnapján. Csatlakozzunk minél többen, támogassuk a MET-et és az Oltalom Karitatív Egyesületet.”

A rendezvényen a tervek szerint megjelenik majd Erdős Virág, Falusi Mariann, Galkó Balázs, Hodosán Róza, Kerekes József, Kováts Kriszta, Nagy Ervin, Szabó Győző, Upor László, Pankotai Lili és Zsiga Melinda. Emellett videóüzenetben mondja el támogató véleményét többek között Lovas Rozi.

Helyszín: A Megbékélés Háza, Budapest, Királyok útja 297, 1039

Időpont: október 1., vasárnap 11.30-15.00 óra

Az esemény linkje: https://fb.me/e/1fXiwfzFo

A noÁr eseménye előtt a Megbékélés Háza templom 25 éves fennállásának alkalmából ünnepi istentisztelete tartunk 9 órakor, amelyre szeretettel várunk mindenkit.

Az esemény linkje: https://fb.me/e/1fwhMrzZ9