Kérjük, ha a Dankó utcában járnak, és tehetik, hozzanak nekünk tartós élelmiszert. Hálásan köszönjük!

Alábbi képünkön: Rádi István, az érdi Erdőszék Óvoda szülei és a Késmárki Kft. adományai: nagyon-nagyon köszönjük! Rendkívül örülünk minden tartós élelmiszer, tisztító- és tisztálkodószer-adománynak, édességnek; mindennek!

Köszönjük szépen!

ÁTVEVŐ PONTJAINK:

* BUDAPEST A 8. kerületi Dankó u. 11. szám alatt éjjel-nappal várja adományaikat a portaszolgálat. Kérdéseikkel, felajánlásaikkal keressék Borsányi Aranka kollégánkat. Telefon: 06 70 459 3681. E-mail: ari@wjlf.hu

* KISVÁRDA Galilea Háztemplom Várday I. u. 7. Szívesen átvesszük az adományokat, vagy ha kell el is megyünk azért. Telefon: 06 45/420 083 vagy 06 20 387 3300 (Iklódy László lelkész) E-mail: laszloiklody@gmail.com

* NYÍREGYHÁZA Metkápolna, Bessenyei tér 10. Telefon: 06 70 318 3540 (Jónás Miklós lelkész)

* SZOLNOK Szolnok, MET Oltalom Idősek Otthona, Napsugár utca 19. Telefon: 06 70 967 9910 (Lakatos Anka intézményvezető) és 06 20 426 4471 (Bereczkiné B. Éva gazdasági ügyintéző)

Kedves Barátaink!

Egy ideje (az anyagi problémák mellett) azzal is küszködünk, hogy szinte teljesen visszaesett a tartós élelmiszeradomány mennyisége mindenütt. Hiába kapjuk a kétségbeesett levelet a rászorulóktól, nemhogy nekik nem tudunk sokszor élelmiszercsomaggal segíteni, de most már (2023. október 7-e óta) nem kapunk támogatást a központi konyhánkra sem, így a napi 655 adag ételhez is segítséget kell kérnünk. (Óvodásaink, iskolásaink, hajléktalanok és nehéz helyzetben lévő dolgozóink számára főzünk.)

Kérjük, ha a Dankó utcában járnak, és tehetik, hozzanak nekünk tartós élelmiszert, cukrot, tejet, lisztet, teafüvet, zsírt, margarint, konzervet. Nagyon örülünk búzadarának, lencsének, sárgaborsónak.

Boldogan fogadjuk a gyerekek számára a száraz szalámit, sajtot, gyümölcsöt, zöldséget, édességet. A Domestos és a folyékony szappan kelendőek még nagyon.

Sajnáljuk, hogy meg kell említenünk, de kérjük, csak olyasmit hozzanak, aminek a szavatossága nem járt le. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a 2016-ban lejárt liszt, vagy két éve lejárt tartós tej nem kiosztható, ellenben nagy gondot jelent megszabadulni tőlük. Tekintsük embernek rászoruló felebarátainkat is!

Ha inkább anyagilag támogatna bennünket, itt talál információt: https://metegyhaz.hu/adomanyozas/#penzadomanyok

Hálásan köszönjük!