20 éves a Fűtött Utca!

Különleges alkalomra került sor a Fűtött Utcán december 13-án, délben.

Az intézmény fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte, melynek alkalmából Sallai Ferenc zenélt a társaival, és az ünnepi töltött káposztát is ő és felesége biztosították – az elmúlt évekhez hasonlóan. Még úgy is megtartották ezt a szokást, hogy Sallai Ferenc elmondta: a nehézségek miatt valószínűleg ez az utolsó alkalom, mert be kell zárniuk. Nagyon szépen köszönjük!

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) elnöke is szólt az egybegyűltekhez, akinek a 20. zsoltárt (hiszen ennyi idős a Fűtött Utca) olvasta fel, és felidézte, mennyi nehézség és kihívás van az elmúlt két évtized történetében, mégis megmaradt a hely. A lakók közül volt, aki verset mondott, más a gondolatait osztotta meg.

Az ebédet követően nazarénus testvéreink-barátaink látogattak el a Fűtött Utcára, akik éppen 10 éve jönnek rendszeresen hajat nyírni ellátottainknak, illetve manikűr-pedikűrt végeznek a hajléktalan nők között. Most is szerét ejtették ennek, de hoztak gyümölcsöt és mézeskalácsot magukkal – és gyönyörű műsort is.

Nagyon hálásak vagyunk az Örökkévalónak, hogy megtartott bennünket eddig, hálásak, hogy ennyi embertársunkat ránk bízta – és rendkívül hálásak az ott dolgozó kollégáink munkájáért, valamint kitartó és fáradhatatlan támogatóinknak!

Isten áldását kívánjuk kedves mindannyiukra!

https://www.facebook.com/oltalom.karitativegyesulet

https://www.facebook.com/metegyhaz