ADJ ESÉLYT AZ ÜNNEPLÉSRE!

ADJ ESÉLYT AZ ÜNNEPLÉSRE!

Szabó Tamás 13 éve dolgozik a Wesley Kincsei Általános Iskola és Gimnáziumban, amelynek 11 éve igazgatóhelyettese. Koordinálja a nappali és esti gimnáziumot, valamint az intézményben folyó mérés-értékelést, tehetséggondozást.

„A gyerekek és a szülők számára is ez az intézmény jelenti a mindent. Integráltan oktatunk különleges bánásmódot, kiemelt figyelmet igénylő tanulókat, ezen belül sajátos nevelési igényű, tanulásban, magatartásban kihívással küzdő, és autizmussal élő gyermekeket. Az itteni közösségi szellem és gondolkodás, a pedagógiai módszertan, a kultúra, a szeretet, ahogy a gyerekekkel bánunk: ez az oka, hogy maradunk. Úgy érezzük, mi egy nagy család vagyunk.  Én a végsőkig kitartok. Mint a jó kormányos, utolsóként hagyom el a hajót, ha szükséges. De bízom benne és hiszem, hogy nem lesz erre szükség.” 

Ha Ön is szeretné, hogy az intézményeinkben folytatódhasson a hiánypótló pedagógiai és szociális munka, kérjük, ha teheti, juttasson pénzadományt krízisalapunk számlájára! A legkisebb támogatás is életeket, munkahelyeket menthet!

Krízisalapra gyűjtünk!

Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség

OTP Bank Nyrt.

11708001-20520380

IBAN: HU08 1170 8001 2052 0380 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB