ADJ ESÉLYT AZ ÜNNEPLÉSRE!

Bagdi Tímea 20 éve dolgozik a MET Fűtött Utca nevű hajléktalan-ellátó intézményében, 2023 augusztusa óta az egyház felszentelt lelkésze

„Ebben a közösségben érzem azt maximálisan, hogy fontos, amit gondolok; meghallgatnak, szabadon gondolkodhatok és szabadon dolgozhatok. Szerettem volna megerősíteni az idetartozásomat azzal, hogy még beljebb megyek a szolgálatba, ezért jelentkeztem lelkésznek augusztusban. Üzenni akartam azzal, hogy éppen most léptem be a MET-be. Azt szeretném megmutatni, hogy ez egy növekvő, fejlődő közösség.

A magyar kormány sodort minket ilyen helyzetbe, és profin véreztet ki tizenéve. Iványi Gáborba talán beletört a bicskájuk, de most a dolgozók felől támadnak. Ha ők felállnak mind (és vérzik a szívem azok miatt, akiknek már meg kellett tenniük, mert nem volt más választásuk), akkor összeomolhat a rendszer.”

Ha Ön is szeretné, hogy az intézményrendszerünk fennmaradjon, kérjük, juttasson pénzadományt krízisalapunk számlájára! A legkisebb támogatás is életeket, munkahelyeket menthet!

Krízisalapra gyűjtünk!

Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség

Bankszámlaszám: 11708001-20520380 (OTP Bank Nyrt.)

IBAN: HU08 1170 8001 2052 0380 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB

Köszönjük szépen!