Kedves Barátaink! Nagyra értékeljük, hogy adományt hoznak folyamatosan, mert mindennapi működésünk már csak Önöknek köszönhető!

Kedves Barátaink!

Nagyra értékeljük, hogy adományt hoznak folyamatosan, mert mindennapi működésünk már csak Önöknek köszönhető!

Kérjük szépen, mivel tárolási lehetőségeink igen korlátozottak, vegyék figyelembe kérésünket, hogy például csak az évszaknak megfelelő ruhaneműt tudunk átvenni, valamint nem tudunk bútorokat fogadni (szállítani).

Ember- és időhiány, valamint anyagi nehézségek miatt nem tudunk javíttatni, tisztíttatni, maradék szappanokat összefőzni, lejárt élelmiszert felhasználni stb. Ami erre szorul, azt vagy nem tudjuk átvenni, vagy ha nem vettük észre, és ilyesmi kerül hozzánk, akkor nagy nehézségek árán meg kell szabadulnunk tőlük. Ami gyakran nem is olcsó.

Előfordul, hogy kollégáink emiatt megjegyzéseket kapnak, kiabálnak velük, szidalmazzák őket. Kérjük, ne tegyék! Nagyon nehéz körülmények között dolgoznak, és pontosan tudják, mi az, ami valódi segítség.

Köszönjük, ha megszívlelik a kérésünket, köszönjük a megértésüket, köszönjük a felhasználható adományokat!

Isten áldjon meg minden jó szándékú adományozót és adakozót!

(Ha úgy érzik, mondanivalójuk, kérdésük, panaszuk van, kérjük, jelezzék az info@metegyhaz.hu e-mail címen. Egyebekben a mindenhol látható elérhetőségeken tájékozódhatnak.)

https://www.facebook.com/metegyhaz

https://www.facebook.com/oltalom.karitativegyesulet

https://www.facebook.com/Ivanyigaborhivatalos